Nieuws

Winnares Rabo Talenten Concours 2016/2017 - 26 mei 2017 
Op 25 mei werd bekend gemaakt dat Elke en Michiel met de voorstelling 'Om te janken zo mooi - Elke Vierveijzer zing Maarten van Roozendaal' de publieksprijs van het Rabo Talenten Concours 2016/2017 hebben gewonnen!
De prijs, een cheque ter waarde van 1000 euro, wordt op 27 oktober 2017 uitgereikt in Westlandtheater de Naald.
De voorstelling 'Zonder Genade' wordt verplaatst naar de grote zaal.  

Afbeeldingsresultaat voor elke vierveijzer rabo talenten concours


Speellijst en poster -
8 maart 2016 
De speellijst voor seizoen 16/17 is online! Kijk nu waar de voorstelling 'Om te janken zo mooi!- Elke Vierveijzer zingt Maarten van Roozendaal' voorbij komt!

Om Te Janken zo Mooi - Elke Vierveijzer Zingt Maarten Van Roozendaal

Foto: Roxanne Hellevoort 


2016 -
21 december 2015 
Na een fantastische finalistentournee zijn we helaas aan het einde gekomen van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2015. In de eerste helft van 2016 wordt er geschreven aan een nieuwe voorstelling en vanaf september 2016 speelt de voorstelling 'Om te janken zo mooi' - Elke Vierveijzer zingt Maarten van Roozendaal in verschillende theaters in Nederland. In februari is de première van 'Zonder Genade'. Kortom; houd de speellijst in de gaten! 

De finalistentournee - 
15 september 2015
De finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival is van start gegaan! We spelen 23 keer door het hele land. Wilt u Elke volgen? Kijk dan op de speellijst.

Zonder Genade - het album
- 2 juli 2015 
Het debuutalbum Zonder Genade is uit! Het album is vanaf nu te bestellen via www.elkevierveijzer.nl/cd en na ieder optreden. 

Finalist Amsterdams Kleinkunst Festival
- 15 april 2015
Op 14 april voltrok zich de finale van het AKF in het De la Mar in Amsterdam. Tjeerd Gerritsen ging er met de publieks- en juryprijs vandoor. In september start de finalistentournee en zijn de drie finalisten te zien door het hele land. Hoera! Tot daar! 

Halve Finale Amsterdams Kleinkunst Festival!
 - 20 januari 2015
Na een fantastisch weekend in Klif 12 op Texel is bekend wie de halve finalisten zijn van het concours om de Wim Sonneveldprijs 2015. En jawel, daar horen we bij! En nu? Touren door Nederland en op naar de halve finale! Zie speellijst. Hiep! 

Bij Youp - 30 december 2014 
Vanavond werd de documentaire Niemand weet hoe laat het is over Youp van t Hek uitgezonden op NPO1. De scherpe kijker heeft gezien dat Elke voor hem mocht spelen om feedback te ontvangen. Haar heuse tv-debuut. Gemist? Terugkijken kan hier: http://www.npo.nl/niemand-weet-hoe-laat-het-is/30-12-2014/VARA_101372388

CD! - 26 november 2014 
Morgen vindt de tweede ronde van het Amsterdams Kleinkunst Festival plaats in theater Bellevue. Daarnaast staat er nog meer spannends op de planning. In de week van 3 december zullen wij starten met de CD-opname van het debuutalbum Zonder Genade. Dat betekent dat u over een tijdje een heuse CD kunt kopen via deze website, of na een optreden. Hiep!

Support! 

De koningstheateracademie is een broeikas vol jong cabarettalent. Wilt u weten wat we doen en wanneer er weer presentaties zijn? Of hoe de afstudeerders terecht zijn gekomen? Hoe u vriend kunt worden om de academie te steunen in moeilijke tijden?
Kijk op www.koningstheateracademie.nl